Deblocări uşi Brașov

Deblocari usi Brasov

Deblocari usi BrasovDeblocari usi Brasov

Deblocari usi Brasov

Nicio ușă nu rămâne neblocată!

usa-1
01
Uși metalice
usa-2
02
Uși din lemn
usa-3
03
Uși din termopan

Îți oferim cele mai rapide servicii de deblocare uși!

Deblocări uși Brașov

Contactează-ne și ne deplasăm în cel mai scurt timp!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Deblocări uși Brașov

Servicii de o calitate ridicată

Intervenție rapidă, pagube minime sau inexistente – asta ne propunem de fiecare dată în momentul în care ne deplasăm către un client care a rămas blocat în fața unei uși care nu vrea să se deschidă.

Îți oferim de fiecare dată servicii profesionale, la un nivel înalt, iar acest lucru se datorează experienței pe care am acumulat-o în cei 15 ani de intervenții și deblocări. Alegem întotdeauna metodele non-invazive de deblocare a ușii și nu vom afecta în niciun fel aspectul acesteia. Folosim echipamente speciale pentru a înlocui elementele defecte și îți oferim o garanție de 5 ani de zile nu doar pentru produsele pe care le înlocuim, ci și pentru serviciile noastre.

Așa că, dacă ușa nu mai vrea să se deschidă și tu ai rămas blocat în casă sau în afara locuinței, dacă ai pierdut cheia sau ți-a fost furată, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și noi ne vom deplasa în cel mai scurt timp pentru a te debloca.

Un lucru important pe care am dori să îl menționăm este faptul că nu vom interveni niciodată în situația unui conflict între soți pentru a deschide o ușă, decât dacă autoritățile competente ne cer ajutorul. Mai mult decât atât, intervenția noastră se realizează întotdeauna doar în prezența proprietarului locuinței și doar după ce a fost verificat actul de identitate și actul de proprietate.

Deblocări uși Brașov

Ce să nu faci în cazul în care se blochează ușa?

Nu o forța, nu intra în panică și cel mai important, nu o sparge. Mai ales dacă nu ai prevăzută o cheltuială suplimentară cu înlocuirea ușii. Cea mai bună soluție pe care o ai într-o astfel de situație este să ne suni, iar noi vom sări rapid în ajutor. Ne place să spunem că încă nu s-a inventat ușa pe care să nu o putem deschide.

Iată ce nu îți recomandăm să faci sub nicio formă atunci când rămâi blocat:

● Nu apela la cunoștințe sau vecini care vin cu tot felul de idei trăznite de a debloca ușa
● Nu forța ușa pentru că vei agrava situația
● Nu te baza pe trucurile văzute în filme pentru că acestea nu funcționează în realitate (nu te sfătuim să încerci trucul cu sârma sau agrafa care deblochează butucul)
Dacă totuși ai nevoie de o soluție de urgență, poți încerca un spray degripant, dacă ai în casă. În cazul în care nu se deblochează ușa nici așa, ultima soluție (care ar fi trebuie să fie prima de fapt) este să ne contactezi și să lași specialiștii să se ocupe de deblocarea ușii tale.

Deblocări uși Brașov

Reparăm uși metalice de orice fel

Lucrările de reparații costisitoare pot fi evitate cu reviziile periodice. În plus, așa poți evita și o posibilă blocare a ușii. Dacă observi că ușa se închide mai greu sau dă semne că ceva nu este în regulă, ar fi bine să chemi un specialist să identifice problema.

Iată ce servicii îți punem la dispoziție:

Reparații uși metalice

Reparații uși de alt tip

Montare încuietoare

Înlocuire yală

Schimbare mânere

Înlocuire sistem de închidere defect

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Seifuri descifrate!

Deblocări uși Brașov

Tarife servicii de deblocări uși

Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA. Nu putem ști exact cât te va costa deblocarea ușii pentru că în timpul intervenției putem identifica una sau mai multe probleme ce necesită rezolvare. Tarifele de mai jos au un caracter informativ:

Deblocare ușă metalică

de la 100 lei

Deblocare ușă din termopan

de la 100 lei

Deblocare ușă din lemn

de la 100 lei

Schimbare element (butuc, broască, mâner)

100 lei

Înlocuire toc ușă

150 lei

Reglare ușă metalică

100 lei

Montare yală

150 lei

Reparație sistem de închidere

100 lei

Montare vizor

50 lei

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button