Deblocare Seifuri Braşov

Deblocare Seifuri Brasov

Deblocare Seifuri BrasovDeblocare Seifuri Brasov

Te salvăm în orice situație!

Deblocare Seifuri Brașov

Îți deblocăm seiful rapid, cu metode nedistructive!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Deblocare Seifuri Brașov

Servicii profesionale de deblocare seifuri

Seifurile au ajuns să fie folosite din ce în ce mai mult și de oameni obișnuiți care vor să își păstreze lucrurile de valoare în casă, sub cheie. Pe cât de util este un astfel de seif în casa fiecăruia, pe atât de problematic poate deveni la un moment dat. De obicei, fix când ai nevoie de un lucru depozitate în seif.

Seiful nu este un obiect folosit zilnic, motiv pentru care oamenii ajung de multe ori să piardă cheia sau să uite unde au pus-o sau chiar să uite codul de acces ce deschide seiful. Dacă seiful funcționează cu un cod, îți recomandăm fie să alegi un număr pe care nu îl poți uita orice ar fi, fie să îți notezi codul într-o agendă sau în telefon.

Dacă totuși ai ajuns în situația în care nu poți să deschizi seiful orice ai face, nu ezita să ne contactezi! Vom interveni și vom deschide seiful în cel mai scurt timp. Te rugăm însă să ai în vedere faptul că nu vorbim de un seif ca despre o ușă ce poate fi deschisă ușor. De-a lungul anilor am avut situații în care am deschis un seif în doar câteva minute, dar și situații în care ne-au luat ore întregi să îl deschidem, fără să distrugem conținutul. Deschiderea unui seif este o artă pe care doar profesioniștii o stăpânesc, o artă ce implică multă răbdare și îndemânare.

Scopul nostru este să nu deteriorăm seiful în niciun fel, însă s-ar putea la nivel estetic să apară câteva urme. Te putem asigura însă că niciodată conținutul nu va avea de suferit. Încercăm pe cât posibil să deschidem seiful fără a lăsa urme și fără a produce daune, dar există și situații în care seiful se încăpățânează să se lase deschis.

Îți recomandăm să apelezi întotdeauna la serviciile specialiștilor pentru a deschide seiful, dacă acesta s-a blocat. Nu încerca metode văzute pe Internet sau în filme pentru că acestea nu vor funcționa. În plus, riști să distrugi atât seiful, cât și conținutul său.

Deblocare Seifuri Brașov

Cum deblocăm un seif?

După cum am mai spus, deblocarea unui seif este diferite de deblocarea unei uși. Fiecare intervenție se desfășoară după un plan bine stabilit.

  • Primul lucru pe care îl facem este să verificăm să seiful îți aparține, deci trebuie să ne prezinți un act de identitate și documentele de proveniență al seifului. Această procedură este valabilă în cazul în care ai pierdut cheia. Dacă ai cheia și seiful pare că s-a blocat, nu mai avem nevoie de documente doveditoare, ci doar de răbdare din partea ta.
  • În aproximativ 80% din situații putem interveni și putem deschide seiful folosind metode non-invazive. Există însă și un procent de 20% în care acest lucru nu este posibil – în astfel de situații vom folosi metode distructive (fără a afecta conținutul seifului) și vom nota acest lucru în procesul verbal de intervenție.
  • Există mai multe metode folosite la deblocarea unui seif, ce depind în mare parte de tipul seifului. În cazul unui seif electronic intervenim de regulă la nivelul circuitului și îl facem din nou funcțional. Dacă ai acasă un astfel de seif, îți recomandăm să verifici periodic bateriile și să le schimbi la timp.
  • Situațiile în care recurgem la măsurile de urgență sunt cele în care mecanismul seifului nu mai funcționează nici cu cod, nici cu cheie. Nu ne rămâne altă opțiune decât să tăiem seiful cu flexul pentru a te ajuta să ajungi la conținut. Nu te panica dacă ne vezi că scoatem un astfel de instrument din trusa cu scule – îți garantăm că lucrurile de valoare din seif nu vor fi afectate în niciun fel.
Deblocare Seifuri Brasov

Deblocare Seifuri Brașov

Cum poți să previi blocarea seifului?

Există câteva lucruri pe care ar fi bine să le faci pentru a evita astfel de situații. Un exemplu bun în acest sens este verificare periodică a seifului. Orice mică problemă va fi identificată și reparată, iar seiful va funcționa perfect.

Dacă ai un seif electronic, ar fi bine să verifici bateriile și să le înlocuiești periodic. Altfel riști să se termine și seiful să se blocheze.

Păstrează cheia de la seif într-un loc sigur, pe care ți-l vei aminti în orice situație.

Echipa noastră îți stă la dispoziție oricând cu servicii de deblocare și reparație a seifurilor. Contactează-ne și ne vom deplasa în cel mai scurt timp pentru a-ți elibera lucrurile de valoare din seif!

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Seifuri descifrate!

Deblocare Seifuri Brașov

Tarife practicate

Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA. Tarifele pot să difere în funcție de complexitatea intervenției. Intervenția minimă pentru care ne deplasăm la domiciliu este de 150 RON. Iată care sunt serviciile pe care ți le punem la dispoziție și tarifele orientative:

Deblocare seif electronic

de la 150 lei

Deblocare seif de dimensiuni mici

150 lei

Deblocare seif de dimensiuni mari

de la 300 lei

Reparații seif

de la 200 lei

Înlocuire componente

de la 150 lei

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button